В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Ананасовий кекс». Це ідеальний десерт для будь-якого настрою. Він простий у приготуванні і порадує ніжною текстурою і неповторним ароматом тропічного фрукта.
Рецепт опубліковано на Instagram-сторінці фудблогера Катерини Процишиної.
«Ананасовий кекс» – рецепт приготування
Інгредієнти
- ананас консервований – 1 банка
- цукор – 150 г
- яйця – 3 шт.
- розпушувач – 15 г
- борошно – 2 склянки(350 – 400 г)
- вершкове масло -70 г
- ваніль 1 ч.л
- цедра апельсина – за бажанням
Спосіб приготування
1. Злийте з консервованих ананасів сік в окрему ємність, він ще знадобиться.
2. Покладіть фрукти у миску, додайте яйця, цукор, масло та перебийте все ретельно блендером. Потім додайте борошно та розпушувач.
3. Вилийте тісто у форму і випікайте при 170° C 40-45 хвилин. П
4. Поверх гарячого пирога полийте ананасовим соком.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: салат «Лисяча шубка» з оселедцем та ковбасним сиром