Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Баклажанові рулетики з фаршем»

Рецепт дня: «Баклажанові рулетики з фаршем»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Баклажанові рулетики з фаршем».

Це смачна закуска, яку готують, нарізаючи баклажани тонкими слайсами, обсмажуючи їх або запікаючи, а потім загортаючи в них начинку з м’ясного фаршу, цибулі та спецій.

 «Баклажанові рулетики з фаршем» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Баклажани – 2 шт.
  • Свинячий фарш – 400 г
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Томати – 2 шт.
  • Перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Червоний перець чилі – ½ шт..
  • Сіль – 5 г
  • Перець чорний мелений – 2 г
  • Олія соняшникова – 50 мл
  • Борошно пшеничне – 30 г

Рецепт дня: «Баклажанові рулетики з фаршем»

Спосіб приготування

1. Баклажани помий і наріж вздовж тонкими пластинками. Посоли і залиши на 10-15 хвилин.

Цибулю почисть, наріж дрібно і розділи на дві частини.

Часник почисть і подрібни.

Помідори наріж дрібним кубиком.

Перець помий, прибери серцевину і наріж кубиком.

2. Фарш посоли, поперчи. Додай половину нарізаною цибулі і добре вимішай.

3. Пластинки баклажанів промий, обсуши на рушниках.

У миску насип борошно і обваляй пластинки баклажанів з усіх боків.

Розігрій олію на сковороді та обсмаж з двох боків до рум’яності. Дайте трохи охолонути.

Потім на край пластинок виклади по 1 ст. л. фаршу і згорни рулетиками.

Готові рулетики склади в каструлю швом донизу.

4. На сковороді розігрій олію та обсмажу другу частину цибулі до м’якості. Додай перець і помідори, тушкуйте разом, помішуючи, 10 хвилин.

Потім додай часник, перемішай і готуй 1 хвилину. Доведи до смаку сіллю та перцем.

Залий овочевою сумішшю рулетики і тушкуй під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Юшка з карасями»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо