Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Баклажани під сиром в духовці»

Рецепт дня: «Баклажани під сиром в духовці»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Баклажани під сиром в духовці».

Страва відмінно підійде як для буденної трапези, так і для святкового столу. А якщо в неї додати помідор і свіжу зелень, то вона заграє новими фарбами.

Поєднання запеченого баклажана з соковитим помідором і пікантною сирною скоринкою дає яскравий незвичайний смак. Така закуска неодмінно порадує ваших близьких і навіть тих, хто не любить запечені овочі. Приготування страви займе мінімум часу.

«Баклажани під сиром в духовці» – рецепт приготування

інгредієнти

  • Баклажан – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 70 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль, зелень – за смаком

Рецепт дня: «Баклажани під сиром в духовці»

Спосіб приготування

1. Вимитий баклажан поріжте кружечками товщиною 8-10 мм. Посоліть овочі, складіть в миску і залиште на 30 хвилин, щоб зійшла зайва гіркота.

2. Потім баклажани промийте під проточною водою і добре просушіть на паперовому рушнику.

3. Кружочки баклажанів розкладіть на деко, попередньо застелене пергаментним папером. Зверху розкладіть по кілька маленьких шматочків часнику.

4. Помідори вимийте, обсушіть, наріжте кружальцями і викладіть на баклажан. 

5. Сир натріть на тертці і присипте їм кожен кружечок баклажана з помідором. Поставте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Фарширований перець»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо