В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Брізолі». Це сучасна страва, яка набула популярності як в Україні, так і в інших європейських країнах.
Це так звані «ліниві» котлети. Готуються вони швидко і легко: між вафельними коржами кладуть фарш, вмочують у збите яйце і обсмажують до хрусткої скоринки.
Коржі можна брати готові або приготувати їх вдома.
«Брізолі» – рецепт приготування
Інгредієнти
- вафельні коржі «Брізолі»— 1 пач.,
- фарш — 500 г,
- яйця — 3 шт.,
- сіль, спеції — за смаком
Спосіб приготування
1. У фарш додати 1 яйце, сіль, перець і коріандр. Добре перемішати. На вафельний корж викласти 1 ст. л. фаршу (35–40 г), розрівняти і накрити другим коржем. Фаршу треба класти не багато, щоб брізолі присмажився.
2. Решту яйця збити з сіллю.
3. Розігріти сковороду з рослинним маслом.
4. Дуже швидко занурювати такі котлети в яйце і обсмажувати на середньому вогні з двох сторін.
5. Готові котлети викласти на паперовий рушник, щоб позбавити їх зайвого жиру.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сінабони» – ароматні булочки з корицею
Головні новини України – ТУТ.