Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Брізолі» – ледачі котлети

Рецепт дня: «Брізолі» – ледачі котлети

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Брізолі». Це сучасна страва, яка набула популярності як в Україні, так і в інших європейських країнах.

Це так звані «ліниві» котлети. Готуються вони швидко і легко: між вафельними коржами кладуть фарш, вмочують у збите яйце і обсмажують до хрусткої скоринки.

Коржі можна брати готові або приготувати їх вдома.

«Брізолі» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • вафельні коржі «Брізолі»— 1 пач.,
  • фарш — 500 г,
  • яйця — 3 шт.,
  • сіль, спеції — за смаком

Рецепт дня: «Брізолі» - ледачі котлети

Спосіб приготування

1. У фарш додати 1 яйце, сіль, перець і коріандр. Добре перемішати. На вафельний корж викласти 1 ст. л. фаршу (35–40 г), розрівняти і накрити другим коржем. Фаршу треба класти не багато, щоб брізолі присмажився.

2. Решту яйця збити з сіллю.

3. Розігріти сковороду з рослинним маслом.

4. Дуже швидко занурювати такі котлети в яйце і обсмажувати на середньому вогні з двох сторін.

5. Готові котлети викласти на паперовий рушник, щоб позбавити їх зайвого жиру.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сінабони» – ароматні булочки з корицею

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу