Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Брускета зі смаженим перцем»

Рецепт дня: «Брускета зі смаженим перцем»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Брускета зі смаженим перцем».

Це італійська закуска або “антипасто”, що складається з хлібних тостів, так званих “кростіні”, зі смачними інгредієнтами (овочами або навіть в’яленим м’ясом). По суті, це невеликі бутерброди, які можна їсти шматочками.

«Брускета зі смаженим перцем» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Болгарський перець великий – 3 шт.
  • Кисломолочний сир – 100-150 г
  • Оливкова олія – 1,5 ст.л.
  • Бальзамічний оцет – 2 ч.л.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Чорний перець молотий – ½ ч.л.
  • Листя базиліку

Брускета зі смаженим перцем

Спосіб приготування

1. Цілі перці смажити в духовці, поки шкірка повністю не зморщиться і перець не обсмажиться з усіх боків. Вийняти з духовки, накрити щільно фольгою і дати настоятися 30 хвилин, поки не охолоне.

2. Перці розрізати навпіл, видалити насіння і нарізати на широкі шматочки, додати олію, оцет, часник, перець, сіль. Перемішати і на 1 годину відправити в холодильник.

3. Хлібні тости з обох боків змастити олією, скласти на деко і відправити в розігріту до 250 градусів духовку на 5 хвилин, після чого охолодити до кімнатної температури.

4. Потім змастити їх тонким шаром сиру, рівномірно розділити перці і прикрасити свіжим базиліком.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Рататуй»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо