Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Бургер без булки в лаваші»

Рецепт дня: «Бургер без булки в лаваші»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Бургер без булки в лаваші». Це зручний формат м’ясного бургера, який підходить для швидкого перекусу вдома або на роботі. Він готується на сковороді, містить менше хліба та більше начинки.

Це версія популярної страви, у якій класичну булку замінює тонкий лаваш. Завдяки цьому домашній бургер стає більш компактною та зручнішою у споживанні стравою, а смак м’яса та овочів відчувається яскравіше.

«Бургер без булки в лаваші» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Лаваш – 1 шт.
  • Курячий фарш – 120 г
  • Сіль ¼ ч.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир твердий – 20 г
  • Кетчуп – за смаком
  • Гірчиця – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Салат, листя – 10 г
  • Цибуля червона – за смаком
  • Огірки солоні – за смаком

Рецепт дня: «Бургер без булки в лаваші»

Спосіб приготування

1. Змішай курячий фарш із сіллю та перцем. Сформуй тонку котлету діаметром трохи менше, ніж ширина лаваша.

2. Розігрій сковороду, обсмаж котлету з двох боків по 2-3 хв до золотистої скоринки та готовності всередині.

3. Виклади на стіл лаваш, у центр поклади гарячу котлету. Поверх котлети виклади скибочку сиру, соуси, листя салату, цибулю та огірки.

4. Акуратно загорни краї лаваша, щоб начинка не випадала. Поверни на сковороду й прогрій з обох боків по 30 секунд.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Хачапурі з сиром на сковороді» – приготування займе 10 хвилин

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо