В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Бургер без булки в лаваші». Це зручний формат м’ясного бургера, який підходить для швидкого перекусу вдома або на роботі. Він готується на сковороді, містить менше хліба та більше начинки.
Це версія популярної страви, у якій класичну булку замінює тонкий лаваш. Завдяки цьому домашній бургер стає більш компактною та зручнішою у споживанні стравою, а смак м’яса та овочів відчувається яскравіше.
«Бургер без булки в лаваші» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Лаваш – 1 шт.
- Курячий фарш – 120 г
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир твердий – 20 г
- Кетчуп – за смаком
- Гірчиця – за смаком
- Майонез – за смаком
- Салат, листя – 10 г
- Цибуля червона – за смаком
- Огірки солоні – за смаком
Спосіб приготування
1. Змішай курячий фарш із сіллю та перцем. Сформуй тонку котлету діаметром трохи менше, ніж ширина лаваша.
2. Розігрій сковороду, обсмаж котлету з двох боків по 2-3 хв до золотистої скоринки та готовності всередині.
3. Виклади на стіл лаваш, у центр поклади гарячу котлету. Поверх котлети виклади скибочку сиру, соуси, листя салату, цибулю та огірки.
4. Акуратно загорни краї лаваша, щоб начинка не випадала. Поверни на сковороду й прогрій з обох боків по 30 секунд.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Хачапурі з сиром на сковороді» – приготування займе 10 хвилин
Головні новини України – ТУТ.