В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Фаршировані крабові палички».
Вони смачні самі по собі, а з начинкою перетворюються на шикарну закуску.
Начинка може бути якою завгодно – овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.
«Фаршировані крабові палички» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Крабові палички – 250 г
- Сир – 100 г
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 3 ложки
- Зелень – за смаком
Спосіб приготування
1. Розморожені палички потрібно розім’яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.
2. Яйця зварити круто. Натерти на найдрібнішій тертці, як і сир. Часник видавити через прес. З’єднати всі інгредієнти, додати майонез і перемішати до однорідності. За бажанням вмішайте рубану зелень.
3. Готову начинку нанесіть на розгорнуту паличку з одного боку. Загорніть фаршировані крабові палички в рулети і розріжте навпіл діагональним зрізом для красивої подачі.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сирна запіканка з яблуками»
Головні новини України – ТУТ.