Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Фаршировані крабові палички»

Рецепт дня: «Фаршировані крабові палички»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Фаршировані крабові палички».

Вони смачні самі по собі, а з начинкою перетворюються на шикарну закуску.

Начинка може бути якою завгодно – овочі, риба або ікра, але найпопулярнішою вважається сирно-яєчна маса. Страва виходить дуже цікавою на смак, з ноткою морепродуктів.

«Фаршировані крабові палички» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Крабові палички – 250 г
  • Сир – 100 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 3 ложки
  • Зелень – за смаком

Фаршировані крабові палички

Спосіб приготування

1. Розморожені палички потрібно розім’яти пальцями по всій довжині та розгорнути. Якщо продукт погано розгортається і рветься, то можна відварити його кілька хвилин в окропі.

2. Яйця зварити круто. Натерти на найдрібнішій тертці, як і сир. Часник видавити через прес. З’єднати всі інгредієнти, додати майонез і перемішати до однорідності. За бажанням вмішайте рубану зелень.

3. Готову начинку нанесіть на розгорнуту паличку з одного боку. Загорніть фаршировані крабові палички в рулети і розріжте навпіл діагональним зрізом для красивої подачі.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сирна запіканка з яблуками»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо