В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гарбузова каша з рисом і родзинками».
Це солодка страва на сніданок або десерт, приготована з гарбуза, рису, молока або води, яку часто доповнюють родзинками, цукром та іншими спеціями. Вона поживна та ароматна. Готувати кашу можна як на плиті, так і в духовці.
«Гарбузова каша з рисом і родзинками» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Гарбуз – 500 г
- Рис – 200 г
- Молоко – 400 г
- Вода – 200 г
- Масло вершкове – 30 г
- Цукор – 40 г
- Родзинки – 100 г

Спосіб приготування
1. Рис промийте, залийте кип’ятком, накрийте кришкою і поставте на маленький вогонь. Доведіть до кипіння, долийте молоко і варіть до готовності.
2. Родзинки добре помийте і залийте гарячою водою на 15 хвилин.
3. Гарбуз помийте, очистіть від шкірки та насіння, наріжте дрібними кубиками та посипте цукром. Налийте трішки води та поставте на маленький вогонь. Варіть до розм’якшення. Потім потовчіть картоплем’ялкою, покладіть до рису і доведіть до кипіння. Додайте родзинки, масло і вимикайте.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Турецький салат з буряка»
Головні новини України – ТУТ.





