В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гарбузові оладки».
Це традиційна українська страва. Оладки можуть бути як солодкими, так і солоними, залежно від доданих інгредієнтів, а готують їх на сковороді з невеликою кількістю олії. Смак буде щоразу різний, тож цей рецепт – ідеальна база сніданку.
Продуктів знадобиться по мінімуму, часу – також.
«Гарбузові оладки» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Гарбуз – 250 г
- Борошно – 4 ст.л. без гірки
- Йогурт – 4 ст.л.
- Розпушувач – 0,5 ч.л.
- Яйце – 2 шт.
- Кориця, ваніль, цукор – до смаку
Спосіб приготування
1. Гарбуз натерти на дрібній тертці, додати решту інгредієнтів, перемішати до однорідності та сформувати ложкою або руками оладки.
2. Викласти на антипригарну сковорідку (або на звичайну, змащену краплею олії) й обсмажувати під кришкою на невеликому вогні з обох сторін до рум’яності.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «М’ясний салат з тропічним соусом»
Головні новини України – ТУТ.