Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Гарбузові палички»

Рецепт дня: «Гарбузові палички»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гарбузові палички». Це дуже корисна страва з гарбуза, універсальна закуска, яку можна приготувати як солодкою, так і солоною.

Страва смакуватиме як альтернатива картоплі фрі.

«Гарбузові палички» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Гарбуз – 800 г.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст.л.
  • Борошно – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Сушений часник – 0,5 ч.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Суміш перців за смаком.
  • Соняшникова олія – 2-3 ст.л.

Рецепт дня: «Гарбузові палички»

Спосіб приготування

1. Гарбуз миємо, очищаємо від жорсткої шкірки.
Нарізаємо соломкою завтовшки приблизно 1 см. Заливаємо чистою водою на 20 хвилин.

2. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

3. Кладемо гарбуз на друшляк. Після того, як стіче вода, обсушуємо гарбузову соломку за допомогою паперового або чистого рушника.

4. Посипаємо соломку крохмалем і перемішуємо. Потім поливаємо олією і ще раз перемішуємо так, щоб усі скибочки були покриті олією.

5. Застилаємо лист пергаментним папером.
Викладаємо гарбузові палички в один шар на лист. Помірно посипаємо сіллю, паприкою і гранульованим часником.

6. Ставимо в духовку та запікаємо 20-30 хвилин при температурі 190 градусі

7. Готові гарбузові палички знімаємо з листа і подаємо до столу. За бажанням посипаємо їх подрібненою зеленню петрушки.

Смачного!

Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Фаршировані крабові палички»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо