Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Гарбузовий рулет з начинкою із вершкового сиру»

Рецепт дня: «Гарбузовий рулет з начинкою із вершкового сиру»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гарбузовий рулет з начинкою із вершкового сиру». Гарбуз завжди доступний, має приємну текстуру, солодкуватий смак та духмяний аромат. Саме тому він ідеально підходить для випічки.

Гарбузовий рулет із начинкою із вершкового сиру – це смачний осінній десерт, який поєднує ніжний гарбузовий бісквіт із кремовою начинкою. Цей рецепт ідеально підходить для святкового столу чи затишного чаювання.

 «Гарбузовий рулет з начинкою із вершкового сиру» – рецепт дня

Інгредієнти

Для тіста:

  • Борошно – ¾ скл.
  • Цукор – 1 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Пюре гарбузове – 2/3 скл.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сік лимона – 1 ч.л.
  • Кориця мелена –2 ч.л.
  • Імбир мелений – 1 ч.л.
  • Мускатний горіх мелений – ½ ч.л.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Горіх пекан – 1 скл.

Для начинки:

  • Цукрова пудра – 1 скл.
  • Вершковий сир – 230 г
  • Масло вершкове – 5 ст.л.
  • Ванільний екстракт – 1 ч.л.

Гарбузовий рулет з начинкою із вершкового сиру

Спосіб приготування

1. У мисці добре збийте яйця із цукровим піском, поступово додайте гарбузове пюре та лимонний сік та продовжуйте перемішувати, доки консистенція не стане однорідною.

2. В окремій ємності змішайте борошно, розпушувач та мелену корицю, імбир, мускатний горіх та дрібку солі. Змішайте всі інгредієнти разом.

3. Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть форму для рулету маслом або кулінарним спреєм і застеліть її пергаментним папером. Далі папір змастіть маслом і присипте борошном.

4. Змішайте сухі та вологі маси в одну однорідну.

5. Викладіть тісто у форму, посипте подрібненими горіхами (можна брати будь-які) та випікайте 15-20 хвилин. Дістаньте з духовки та покладіть на кухонний рушник, посипаний цукровою пудрою, — тобто переверніть на нього і обережно зніміть пергаментний папір з коржа.

6. Загорніть рушником корж у тугий рулет, але слідкуйте, щоб не покришився. Поки відкладіть.

7. Тепер час приготувати крем: змішайте міксером вершковий сир, масло, ванільний екстракт.

8. Акуратно розгорніть рулет, змастіть готовим кремом і за допомогою рушника знову обережно згорніть рулет.

9. Залиште у холодильнику на 2 години, а потім наріжте на порційні шматочки.

Смачного!

Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Овочевий кекс із баклажаном, фетою й чері»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо