Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Гато з кабачків» – італійська запіканка

Рецепт дня: «Гато з кабачків» – італійська запіканка

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гато з кабачків». Це італійський пиріг-запіканка, який готується з тертих кабачків, сиру, яєць, цибулі та інших інгредієнтів і запікається в духовці.

«Гато з кабачків» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Кабачки – 4 шт.
  • Шинка – 150 г
  • Сир м’який – 100 г
  • Пармезан тертий – 70 г
  • Панірувальні сухарі – 100 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 5 г
  • Оливкова олія – 4 мл
  • Масло вершкове – 40 г

Рецепт дня: «Гато з кабачків» — італійська запіканка

Спосіб приготування

1. Попередньо натри кабачки, посоли й поклади в друшляк щоб позбутися зайвої рідини.

2. Цибулю почисти та подрібни. У сковороду налий трохи олії та обсмаж цибулю до м’якості. Додай натерті кабачки та готуй до м’якості (10-15 хвилин).

3. Духовку розігрій до 170°С. На бажання змасти прямокутну форму невеликою кількістю олії.

4. Відтисни кабачки та поклади в миску. М’який сир натри, шинку наріж.  Вбий яйця, додай 80 г панірувальних сухарів, 50 г пармезану, м’який сир, шинку. Посоли, поперчи і добре перемішай.

5. Суміш виклади у форму, розрівняй. Зверху поклади шматочки вершкового масла, посип панірувальними сухарями й пармезаном.

6. Випікай 30 хвилин, подавай гато з кабачків гарячим.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: десерт «Бите скло»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо