Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Гострий квасолевий суп із фаршем»

Рецепт дня: «Гострий квасолевий суп із фаршем»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Гострий квасолевий суп із фаршем».

Густий, ароматний і трохи пекучий суп із фаршем, квасолею, перцем чилі і овочами чудово зігріє у будь-яку погоду.

Ця страва є спрощеною версією мексиканського чилі кон карне.

«Гострий квасолевий суп із фаршем» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Квасоля – 200 г
  • М’ясний фарш – 400 г
  • Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Перець чилі червоний – 1 шт.
  • Томати – 500 г
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Курячий бульйон – 200 мл
  • Оливкова олія – 30 мл
  • Паприка мелена – 5 г
  • Коріандр мелений – 5 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Рецепт дня: «Гострий квасолевий суп із фаршем»

Спосіб приготування

1. Квасолю замочіть на ніч. Потім промийте, залийте 1 л чистої води, доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні 40 хвилин.

2. Цибулю і часник очистіть, подрібніть і обсмажте на сковороді в розігрітій олії до м’якості. Перець чилі помийте, дрібно наріжте і додайте в сковороду, просмажте кілька хвилин, помішуючи.

3. Покладіть до пасерованих овочів фарш, сіль і спеції, готуйте 15 хвилин, ретельно перемішуючи.

4. Помийте помідори і болгарський перець, видаліть із нього серцевину. Наріжте підготовлені овочі невеликими кубиками.

5. У керамічну каструлю або горщик покладіть кубики овочів, квасолю з відваром, фарш, влийте бульйон, посоліть і перемішайте. Помістіть у духовку, розігріту до 200 градусів, а коли суп закипить, знизьте температуру до 160 градусів і готуйте 1 годину. Подавайте готовий суп гарячим зі сметаною.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Пельмені в сирному бульйоні»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо