В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Грузинський салат з горіховою заправкою».
Це свіжий овочевий салат, заправлений пікантним соусом на основі волоських горіхів. Він ароматний і поживний.
Страва відзначається своєю хрусткою текстурою, насиченим смаком і є відмінним доповненням до м’ясних страв.
Про рецепт салату розповіли на сторінці Tasty Stories
«Грузинський салат з горіховою заправкою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- томати червоні та жовті — 2 шт.
- огірки — 2 шт.
- червоний перець — 1 шт.
- синя цибуля — ½ шт.
- свіжа петрушка — 4–5 гілочок
Горіхова заправка
- волоські горіхи — 100 г
- яблучний оцет — 30 мл
- сіль
- оливкова олія

Спосіб приготування
1. Наріжте овочі.
2. Горіхи перебийте у блендері. Додайте оцет і ще раз збийте до однорідної маси.
3. Змішайте з овочами і приправте сіллю та оливковою олією.
4. Порада: їсти салат варто одразу після приготування — горіхи можуть почати гірчити через кілька годин.
5. Подавання: подавати салат можна як легку закуску чи доповнення до м’яса.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»





