Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Грузинський салат з горіховою заправкою»

Рецепт дня: «Грузинський салат з горіховою заправкою»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Грузинський салат з горіховою заправкою».

Це свіжий овочевий салат, заправлений пікантним соусом на основі волоських горіхів. Він ароматний і поживний.

Страва відзначається своєю хрусткою текстурою, насиченим смаком і є відмінним доповненням до м’ясних страв.

Про рецепт салату розповіли на сторінці Tasty Stories

«Грузинський салат з горіховою заправкою» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • томати червоні та жовті — 2 шт.
  • огірки — 2 шт.
  • червоний перець — 1 шт.
  • синя цибуля — ½ шт.
  • свіжа петрушка — 4–5 гілочок

Горіхова заправка

  • волоські горіхи — 100 г
  • яблучний оцет — 30 мл
  • сіль
  • оливкова олія

Рецепт дня: «Грузинський салат з горіховою заправкою»

Спосіб приготування

1. Наріжте овочі.

2. Горіхи перебийте у блендері. Додайте оцет і ще раз збийте до однорідної маси.

3. Змішайте з овочами і приправте сіллю та оливковою олією.

4. Порада: їсти салат варто одразу після приготування — горіхи можуть почати гірчити через кілька годин.

5. Подавання: подавати салат можна як легку закуску чи доповнення до м’яса.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо