В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Грибний суп з плавленим сиром і картоплею».
Це ароматна, насичена та кремова страва, яка ідеально підходить для прохолодних днів. Поєднання грибів, картоплі та ніжного плавленого сиру створює багатий смак, який сподобається всій родині.
Цей рецепт простий у приготуванні та не вимагає складних інгредієнтів.
«Грибний суп з плавленим сиром і картоплею» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Плавлений сирок – 3 шт.
- Картопля – 0,5 кг
- Печериці – 200 г
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Кріп
- Вершкове масло – 2 ст.л.
- Лавровий лист
- Сіль, перець – за смаком
- Вода – 1 л
Спосіб приготування
1. Цибулю очистити і подрібнити. Очищену моркву натерти на крупній тертці.
2. Обсмажити інгредієнти на вершковому маслі до золотистого кольору. В кінці додати нарізаний часник і смажити ще 3-4 хвилини.
3. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати до овочів, перемішати і обсмажувати пару хвилин.
4. На окремій сковороді обсмажити нарізані гриби, а потім викласти їх до решти продуктів.
5. Залити інгредієнти водою, додати лавровий лист, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин до м’якості картоплі. Сир натерти на крупній тертці і викласти в суп.
6. Посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 5 хвилин. В кінці додати подрібнений кріп і подавати блюдо до столу.
Смачного!
Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Равіолі або вареники з гарбузом»
Головні новини України – ТУТ.