Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Грибний суп з плавленим сиром і картоплею»

Рецепт дня: «Грибний суп з плавленим сиром і картоплею»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Грибний суп з плавленим сиром і картоплею».

Це ароматна, насичена та кремова страва, яка ідеально підходить для прохолодних днів. Поєднання грибів, картоплі та ніжного плавленого сиру створює багатий смак, який сподобається всій родині.

Цей рецепт простий у приготуванні та не вимагає складних інгредієнтів.

«Грибний суп з плавленим сиром і картоплею» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Плавлений сирок – 3 шт.
  • Картопля – 0,5 кг
  • Печериці – 200 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Кріп
  • Вершкове масло – 2 ст.л.
  • Лавровий лист
  • Сіль, перець – за смаком
  • Вода – 1 л

Рецепт дня: «Грибний суп з плавленим сиром і картоплею»

Спосіб приготування

1. Цибулю очистити і подрібнити. Очищену моркву натерти на крупній тертці.

2. Обсмажити інгредієнти на вершковому маслі до золотистого кольору. В кінці додати нарізаний часник і смажити ще 3-4 хвилини.

3. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати до овочів, перемішати і обсмажувати пару хвилин.

4. На окремій сковороді обсмажити нарізані гриби, а потім викласти їх до решти продуктів.

5. Залити інгредієнти водою, додати лавровий лист, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин до м’якості картоплі. Сир натерти на крупній тертці і викласти в суп.

6. Посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 5 хвилин. В кінці додати подрібнений кріп і подавати блюдо до столу.

Смачного!

Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Равіолі або вареники з гарбузом»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо