Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: Грибний жульєн «Єлисейські поля»

Рецепт дня: Грибний жульєн «Єлисейські поля»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонумо вашій увазі страву Грибний жульєн «Єлисейські поля». Це гаряча закуска, яка зазвичай готується з грибами, цибулею, сиром та вершками або сметаною, і запекається до появи золотисто-рум’яної скоринки.

Назва страви французька, але в кухні цієї країни жульєном називають спосіб нарізання молодих овочів і не тільки. У нас жульєном називають конкретну страву. В її основі — гриби, запечені із сметаною та сиром.

До класичного поєднання додають і інші продукти, наприклад, моркву, броколі, креветки, мідії і т. д. Для подачі страви використовують порційні форми.

Грибний жульєн «Єлисейські поля» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Печериці – 400 г
  • Масло – 50 г
  • Борошно – 2 ч.л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сметана 21% – 2 ст.л.
  • Сіль та перець – за смаком

Рецепт дня: Грибний жульєн «Єлисейські поля»

Спосіб приготування

1. Борошно обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору і додати заморожені печериці, смажити 5–7 хвилин.

2. Яйця збити із сіллю, спеціями, майонезом та сметаною. Обсмажені печериці викласти у формочки, залити збитою сумішшю і запікати 5 хвилин. (до утворення золотистої скоринки) у добре розігрітій духовій шафі.

3. До столу цю страву подають гарячою.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Тушковані овочі з грибами в сметанному соусі»    

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо