Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Італійська паста із соусом з українських помідорів»

Рецепт дня: «Італійська паста із соусом з українських помідорів»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Італійська паста із соусом з українських помідорів».

Такий соус можна використовувати і для домашньої піци, і подавати до м’яса.

Помідори запікаються разом із часником і цибулею, потім перебиваються блендером і запікаються в духовці вдруге, але вже з вершками.

Рецепт від фудблогерки marichka_na_kuxni

«Італійська паста із соусом з українських помідорів» – рецепт приготування

Інгредієнти

Для соусу

  • Томати – 3 шт.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Часник – 11 зубчик
  • Вершки 10% – 100 мл
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Сіль – 3 г
  • Перець чорний мелений – 1 г
  • Орегано сушене – 1 г
  • Паприка мелена – 1 г

Основні

  • Макарони фарфале (можна взяти спагеті або інші макарони) – 200 г
  • Пармезан тертий – 40 г
  • Базилік, гілочка – 1 шт.

Рецепт дня: «Італійська паста із соусом з українських помідорів»

Спосіб приготування

1. Духовку розігрій до 180°C.

Цибулю і часник почисть.

Помідори, цибулю та часник виклади у форму для запікання. Полий оливковою олією, приправ спеціями і запікай близько 35 хв.

2. З готових помідорів зніми шкірку, всі овочі перебий блендером до однорідності.

Додай вершки, перемішай соус, перелий у форму і знову постав у духовку на 5–10 хв, щоб він став більш насиченим.

3. Тим часом відвари пасту до стану al dente, злий воду.

Додай пасту в соус, добре перемішай.

Подавай страву гарячою, посипавши натертим сиром і прикрасивши свіжим базиліком.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Суп-пюре із печеного солодкого перцю»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо