В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Юшка з рибними фрикадельками». Вона дієтична, нежирна, легка й дуже смачна.
Є багато рецептів приготування рибних супів. З риби можна зробити фрикадельки та зварити з ними дуже смачну юшку. Вона виходить легкою та ароматною, подобається і дітям, і дорослим. Для рибних фрикадельок можна використовувати будь-яке філе улюбленої риби.
«Юшка з рибними фрикадельками» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Картопля – 500 г
- Морква – 2 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Рибна консерва в томаті
- Зелень
- Лавровий лист
- Чорний перець, сіль – за смаком
Для фрикадельок:
- Рибний фарш – 300 г
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Манна крупа – 100-150 г.
- Сіль за смаком, перець чорний мелений,
- Мускатний горіх.
Спосіб приготування
1. В миску покласти рибний фарш, натерту цибулю, яйце та тертий плавлений сирок. Посолити, додати спеції.
2. Ретельно перемішати до однорідності.
3 Всипати манку.
4. Знову ретельно перемішати.
4. Сформувати фрикадельки.
5. Моркву нарізати кружальцями, цибулю почистити та зробити два надрізи (не доводячи до кінця, щоб цибулина трималася купи).
6. Картоплю почистити та нарізати кубиками.
6. Петрушку подрібнити.
7. В каструлю покласти овочі, залити водою та довести до кипіння, знімаючи піну. Додати консерву в томаті.
8. Коли юшка знову закипить, додати фрикадельки, посолити, поперчити, додати лавровий листок.
9.Цибулину вийняти з супу. Наприкінці покласти петрушку, закрити кришкою та вимкнути вогонь. Дати юшці настоятися протягом декількох хвилин.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сінабони» – ароматні булочки з корицею
Головні новини України – ТУТ.