Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Картопля з цибулею та салом у фользі»

Рецепт дня: «Картопля з цибулею та салом у фользі»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Картопля з цибулею та салом у фользі».

Вона бюджетна, ситна та ароматна. Готують таку картоплю шляхом запікання нарізаних інгредієнтів у фользі на вугіллі або в духовці до готовності. Цей спосіб приготування зберігає соковитість картоплі та надає їй насиченого смаку завдяки салу та цибулі, а фольга допомагає створити ефект «пароварки».

«Картопля з цибулею та салом у фользі» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Свиняче сало – 120 г
  • Сіль – за смаком
  • Улюблені спеції –  за смаком

Рецепт дня: «Картопля з цибулею та салом у фользі»

Спосіб приготування

1. Картоплю помити та почистити. Очищений лук нарізати товстими кружальцями. Свиняче сало порубати тонкими платівками. Зрізати з нього шкірку.

2. Кожну картопляну бульбу розрізати рівно навпіл. На одну половинку овочів викласти шматочок сала, на іншу – цибулинний кружечок. З’єднати частини. Зверху натерти сіллю та улюбленими спеціями. Кожну заготовку загорнути у фольгу (блискучою стороною назовні).

3. Розігріти духовку до 180-190 градусів. Перемістити до неї картоплю у фользі. Запікати 60-70 хвилин до м’якості овочів. Щоб визначити готовність страви, картоплю зручно проколювати зубочисткою.

4. Готові овочі розділити навпіл і трохи розкрити, не знімаючи блискуче покриття. У кишені можна додати свою улюблену начинку – сметану з часником, майонез, вершкове масло із зеленню та будь-які інші.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Суп з капустою»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо