Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Картопляний рулет із бужениною та сиром»

Рецепт дня: «Картопляний рулет із бужениною та сиром»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Картопляний рулет із бужениною та сиром». Він має ефектний вигляд, але готується напрочуд легко.

Це ідеальна комбінація ніжної картоплі, ароматної буженини і тягучого сиру.

Він смакує в теплому і холодному вигляді. Страва підійде як для святкового столу, так і для затишної вечері.

Рецепт приготування на сторінці foodblog_kristi.

«Картопляний рулет із бужениною та сиром» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • картопля — 600 г (4–5 шт.)
  • яйця — 3 шт.
  • сир — 100 г
  • сіль
  • перець
  • сушений часник
  • паприка

Для начинки

  • буженина, шинка чи ковбаса — 250 г
  • сир — 120 г
  • Соус сацебелі — 2–3 ст. л.

Рецепт дня: «Картопляний рулет із бужениною та сиром»

Спосіб приготування

1. Картоплю очистьте та натріть на крупній тертці. Додайте яйця, натертий сир, сіль і спеції, ретельно перемішайте.

2. Перелийте картопляну масу на деко, застелене пергаментом.

3. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 30–35 хв.

4. Дайте коржу трохи охолонути та обережно від’єднайте його від пергаменту.

5. Змастіть основу соусом сацебелі, але залиште 1–2 см до краю.

6. Викладіть буженину та сир, а потім акуратно загорніть у рулет.

7. Перекладіть рулет на деко та запікайте ще 10–15 хв, щоб сир розплавився, а верх став золотистим.

Цей рулет легко нарізати на порції, тому він чудово підходить для вечірок, пікніків чи перекушувань у будні. Він поєднує ситість, смак і домашній затишок та має святковий вигляд.

Смачного!

Можливо, вам також буе цікаво: Рецепт дня: «Соковиті курячі «бомбочки» з начинкою»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо