Квартири у Дніпрі нв Дім РІА

16
16

Рецепт дня: котлети з капусти – соковиті і ніжні, прості в приготуванні

Рецепт дня: котлети з капусти - соковиті і ніжні, прості в приготуванні

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Котлети з капусти». Капустяні котлети — дуже проста страва. Капуста дасть м’якість, соковитість, тому котлети будуть дуже смачними та ніжними на смак. Подати готові овочеві котлети можна до будь-яких гарнірів.

Соковиті котлети з капусти – рецепт

Інгредієнти:

  • капуста – 800 г
  • цибуля ріпчаста – 1 штука
  • вода – 350 мл
  • куряче яйце – 1 штука
  • пшеничне борошно – 120 г
  • сіль та перець – за смаком
  • соняшникова олія – для смаження

Рецепт дня: котлети з капусти - соковиті і ніжні, прості в приготуванні

Покроковий рецепт приготування:

1. Ретельно промийте капусту, а цибулю очистіть від лушпиння.

2. Капусту наріжте соломкою. Перекладіть її у каструлю, налийте воду та поставте на вогонь. Після закипання варіть протягом десяти хвилин до м’якості.

3. Викладіть капустку на сито, щоб зійшла зайва рідина. Щойно вона трохи охолоне, руками вичавіть з капусти рідину та перекладіть у глибоку миску.

4. Наріжте цибулю кубиком середнього розміру. Розігрійте сковорідку з олією та просмажте цибулю до золотистого кольору.

5. До капусти додайте сіль, перець, просмажену цибулю засмажку, яйце та пшеничне борошно. Ретельно перемішайте.

6. Розігрійте пательню з олією. Із капустяного фаршу сформуйте котлетки за допомогою столової ложки.

7.Зменшуємо вогонь до мінімального і смажимо котлети до красивої та золотистої скоринки з двох боків. По дві хвилини з кожного боку. Головне — вогонь має бути мінімальним, щоб котлети добре просмажилися. Готові котлети викладаємо на паперові рушники.

Смачного!

Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: шопський салат – національна страва Болгарії, аналог грецького

Головні новини України – ТУТ.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу