В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Котлети з картоплею, болгарським перцем і сиром».
Готувати їх анітрохи не складніше, ніж класичні. Завдяки додаванню до фаршу картоплі, болгарського перцю та сиру, котлети вийдуть соковитими та з незвичайним смаком.
«Котлети з картоплею, болгарським перцем і сиром» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Фарш курячий – 500 г
- Яйце – 2 шт.
- Сир твердий – 80 г
- Картопля – 2 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія
Спосіб приготування
1. Картоплю, цибулю почистьте, помийте та натріть на крупну тертку.
2. У болгарського перцю видаліть плодоніжку, насіння та наріжте дрібними шматочками.
3. Часник очистьте та пропустіть через прес.
4. Твердий сир натріть на дрібну тертку.
5. До миски викладіть фарш, яйця, твердий сир, картоплю, цибулю, болгарський перець і часник. Додайте сіль, перець та перемішайте до однорідної маси. Сформуйте котлети, змочуючи руки в холодній воді.
6. У сковорідці на середньому вогні розігрійте олію та обсмажте котлети з двох боків до рум’яної скоринки.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Цибульники класичні» – страва української кухні
Головні новини України – ТУТ.