У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Крем-суп з печериць»
Це ніжний і поживний суп-пюре. Він має однорідну, кремову консистенцію, багатий грибний аромат і насичений смак. Таку страву можна готувати у дієтичному варіанті (на овочевому бульйоні), або з додаванням інших інгредієнтів для поживності та різноманітності смаку.
Процес приготування страви швидкий та простий, а головний інгредієнт можна знайти в магазинах протягом усього року.
«Крем-суп з печериць» – рецепт приготування
Інгредієнти
- печериці — 500 г
- картопля — 4 шт.
- часник — 3 зубки
- цибуля — 2 шт.
- молоко — 1/2 склянки
- вода — 1/2 склянки
- оливкова олія
- зелень — на свій смак
- вершки — 3-4 ст. л.
- сіль, перець, спеції до смаку

Спосіб приготування
1. Подрібни цибулю і часник. Обсмаж їх на розігрітій оливковій олії.
2. Наріж гриби кубиками середнього розміру і додай до обсмаженої цибулі та часнику.
3. Додай спеції до смаку і тушкуй овочі 10 хвилин.
4. Додай у сковороду нарізану кубиками картоплю.
5. Змішай воду і молоко в рівних пропорціях і залий овочі так, щоб рідина їх покрила.
6. Тушкуй овочі до готовності картоплі, потім злий зайву рідину і подрібни все у блендері.
7. Додай вершки, трохи оливкової олії та перемішай.
8. Прикрась крем-суп зеленню, грінками або сухариками.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат з буряка та пекінської капусти без майонезу»
Головні новини України – ТУТ.





