Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Крем-суп з печериць»

Рецепт дня: «Крем-суп з печериць»

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Крем-суп з печериць»

Це ніжний і поживний суп-пюре. Він має однорідну, кремову консистенцію, багатий грибний аромат і насичений смак. Таку страву можна готувати у дієтичному варіанті (на овочевому бульйоні), або з додаванням інших інгредієнтів для поживності та різноманітності смаку.

Процес приготування страви швидкий та простий, а головний інгредієнт можна знайти в магазинах протягом усього року.

«Крем-суп з печериць» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • печериці — 500 г
  • картопля — 4 шт.
  • часник — 3 зубки
  • цибуля — 2 шт.
  • молоко — 1/2 склянки
  • вода — 1/2 склянки
  • оливкова олія
  • зелень — на свій смак
  • вершки — 3-4 ст. л.
  • сіль, перець, спеції до смаку

Рецепт дня: «Крем-суп з печериць»

Спосіб приготування

1. Подрібни цибулю і часник. Обсмаж їх на розігрітій оливковій олії.

2. Наріж гриби кубиками середнього розміру і додай до обсмаженої цибулі та часнику.

3. Додай спеції до смаку і тушкуй овочі 10 хвилин.

4. Додай у сковороду нарізану кубиками картоплю.

5. Змішай воду і молоко в рівних пропорціях і залий овочі так, щоб рідина їх покрила.

6. Тушкуй овочі до готовності картоплі, потім злий зайву рідину і подрібни все у блендері.

7. Додай вершки, трохи оливкової олії та перемішай.

8. Прикрась крем-суп зеленню, грінками або сухариками.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат з буряка та пекінської капусти без майонезу»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо