Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею»

Рецепт дня: «Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею»

В традиційний рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею»

Завдяки тушкуванню в ароматній суміші сметани, гірчиці та спецій м’ясо виходить м’яким і ніжним. А якщо додати  до маринаду трохи меду, карі та часник, то можна отримати страву з багатим пряним смаком і красивою рум’яною скоринкою.

Курячі гомілки в сметані чудово поєднуються з картопляним пюре, гречаною кашею чи овочевим рагу. Перед подачею можна посипати страву подрібненою зеленню. Це надасть додаткового смаку.

«Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Курячі гомілки – 8 шт.
  • Сметана 21% – 250 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Лимон – 1 шт.
  • Петрушка – пучок
  • Гірчиця – 1 ст.л.
  • Карі, куркума – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія – 20 г

Рецепт дня: «Курячі гомілки в сметанному соусі з гірчицею»

Спосіб приготування

1. Миємо курячі гомілки, даємо зайвій рідині стекти. Викладаємо гомілки в глибоку ємність.

2. В окремій посудині готуємо соус. До сметани додаємо сік лимона, гірчицю, подрібнену петрушку, пропущений через прес часник, сіль і спеції: карі, куркуму та перець. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

3. Заливаємо гомілки сметанним соусом, перемішуємо.

4. Форму для запікання змащуємо рослинною олією, викладаємо гомілки разом із соусом.

5. Розігріваємо духовку до 180 °C та запікаємо м’ясо протягом 50 хвилин — до золотистого кольору.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат зі шпротами»

Головні новини  України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу