У традиційний рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Легкий суп-гамбургер». Він готується швидко і легко, містить овочі, нежирну яловичину, нарізані кубиками помідори та картоплю Страва економічна, добре розігрівається та чудово заморожується. Подавайте цей суп із хрумким хлібом.
«Легкий суп-гамбургер» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Пісний яловичий фарш – 500 г
- Цибулина – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Картопля – 2 шт.
- Яловичий бульйон – 4 склянки
- Помідори – 800 шт.
- Вустершерський соус – 2 ч.л.
- Італійська приправа – 1 ч.л.
- Лавровий лист – 1 шт.
- Сіль та перець – за смаком
- Овочева суміш – 600 г.
Спосіб приготування:
1. Подрібніть часник, цибулю, наріжте кубиками помідори та картоплю.
2. Обсмажте цибулю, яловичий фарш і часник, доки зникне рожевий відтінок.
3. Злийте жир.
4. Додайте картоплю, бульйон, помідори, вустерширський соус, приправи і лавровий лист.
5. Тушкуйте під кришкою 10 хвилин.
6. Додайте овочі. Варіть 15-20 хвилин або поки картопля не стане м’якою.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: салат «Бита редиска»
Головні новини України – ТУТ.