Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Листкові палички з ковбасою і сиром»

Рецепт дня: «Листкові палички з ковбасою і сиром»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Листкові палички з ковбасою і сиром». Це хрусткий перекус, який готується дуже швидко. Для страви не треба місити тісто чи вигадувати складну начинку. Листкові палички з ковбасою та сиром поєднують в собі прості та смачні складники. Хрустке багатошарове тісто, тягучий сир і пікантну ковбасу доповнюють томатний соус і кунжут.

«Листкові палички з ковбасою і сиром» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Листкове тісто дріжджове – 500 г
  • Ковбаса «Сервелат» – 150 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Соус томатний – 2 ст.л.
  • Кунжут білий – 20 г
  • Кунжут чорний – 20 г
  • Спосіб приготування
  • Жовтки – 1 шт.
  • Молоко – 15 мл.

Рецепт дня: «Листкові палички з ковбасою і сиром»

Спосіб приготування

1. Листкове тісто розморозити. Ковбасу нарізати соломкою. Сир натерти на середню терку.

2. Сформувати палички

3. Розкачати тісто і розділити його на два однакові прямокутники.

4. Один пласт змастити томатним соусом, викласти зверху шматочки ковбаси та натертий сир.

5. Накрити другим пластом тіста і трохи розкачати.

6. Нарізати на смужки, кожну скрутити джгутиком.

7. Змастити джгутики жовтком, змішаним з молоком і посипати кунжутом.

8. Бажано не перевантажувати начинкою — інакше тісто може розмокнути й погано пропектися.

9. Випікати палички

10. Викласти вироби на деко, застелене пергаментом. Випікати у розігрітій до 180°C духовці близько 25 хвилин до рум’яності.

11. Можна натерти зверху трохи твердого сиру вже після скручування.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: десерт «Бите скло»

Головні новини України – ТУТ

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо