Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «М’ясний салат з тропічним соусом»

Рецепт дня: «М’ясний салат з тропічним соусом»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «М’ясний салат з тропічним соусом».

Це поєднання ніжного м’яса, свіжих овочів та яскравої тропічної заправки. У цьому варіанті використовується готовий манговий соус, який додає солодко-кислих нот і робить страву більш виразною.

Такий салат із м’ясом та овочами поєднує білкову основу з вітамінною зеленню та тропічною заправкою, що робить його корисним, поживним і нестандартним. Це теплий салат, який готується швидко, тож стане хорошим варіантом як для вечері, так і для святкового столу.

«М’ясний салат з тропічним соусом» – рецепт приготування

Інгредієнти

Для салату:

  • Яловичина – 200 г
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелений болгарський перець – 1 шт.
  • Цибуля червона – 50 г

Для заправки:

  • Манговий соус – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Перець чилі, порошок – за смаком
  • Лимон, сік – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.

М’ясний салат з тропічним соусом

Спосіб приготування

1. Поріж м’ясо смужками, посоли та поперчи. Обсмаж на добре розігрітій сковорідці по 2–3 хв з кожного боку, щоб воно залишилося соковитим.

2. Огірок поріж брусками, болгарський перець — смужками, цибулю — тонкими півкільцями.

3. У глибокій тарілці з’єднай всі овочі та м’ясо. Збризни соком лимона та олією, додай спеції та манговий соус. Ретельно перемішай.

4. Виклади салат у тарілки, за бажанням посип горіхами чи зеленню. Подавай одразу, поки м’ясо тепле.

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Юшка з карасями»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо