Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Медовий рулет з кремом» – десерт до чаю

Рецепт дня: «Медовий рулет з кремом» – десерт до чаю

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Медовий рулет з кремом». Це популярний десерт, який складається з тонкого медового коржа та крему, який може бути різним, найчастіше використовують сметанний або сирний крем. Рулет скручують і охолоджують, щоб він добре просочився.

Ідея приготування смачного медового рулету з кремом опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Федоренко (fedorenko pp) в Instagram.

«Медовий рулет з кремом» – рецепт приготування

Інгредієнти для рулету

  • мед – 50 г
  • сода – 1/3 ч.л.
  • яйця – 3 шт.
  • підсолоджувач
  • борошно цільнозернове – 40 г
  • розпушувач – 0,5 ч.л.

Інгредієнти для крему:

  • сир кисломолочний – 120 г
  • йогурт натуральний – 100 г
  • підсолоджувач
  • фрукти – 50 г

Рецепт дня: «Медовий рулет з кремом» - десерт до чаю

Спосіб приготування:

1. Мед поставити водяну баню.

2. Додати соду, помішуючи, продовжувати нагрівати, суміш почне світлішати і збільшуватися в обсязі.

3. Варити, поки маса не набуде карамельного кольору.

4. Зняти з вогню та трохи охолодити.

5. Білки відокремити від жовтків.

6. До жовтків додати медову масу борошно і розпушувач, перемішати.

7. Білки збити до крупних піків, обережно ввести білки.

8. Тісто викласти на пергамент у вигляді прямокутника завтовшки 1 см.

9. Відправити випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

9. Готовий корж гарячим згорнути в рулет, охолодити.

10. Для крему змішати сир, йогурт та підсолоджувач.

11. Кремом змастити корж (залишити трохи крему змастити верх) та викласти фрукти, згорнути рулет, змастити залишками крему.

12. Дати рулету просочитися та насолоджуватися.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Чанахі» – оригінальна грузинська страва

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо