У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Млинці з грибами». Страва складається з тонких млинців, начинених грибами, часто з додаванням цибулі та інших інгредієнтів, зазвичай обсмажених або запечених. Їх можна готувати з різними видами грибів.
Млинці з грибами можуть бути як самостійною стравою, так і частиною комплексного обіду або вечері. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус.
«Млинці з грибами» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Шампіньйони – 400 г
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 8-10 ст.л.
- Молоко 2,5% – 100 г
- Олія – 1 ст.л.
- Велика цибулина – 1 шт.
- Сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування
1. Тісто на млинці: збити яйця з молоком, олією (1 ст. л.), сіллю та цукром потім додаємо борошно і добре все перемішуємо.
2. Випікати млинці на гарячій пательні.
3. Цибулю дрібно порізати, підсмажити до золотистого кольору, додати заморожені печериці і обсмажувати 7—10 хв.
4. Потім у кожен млинець покласти 1 столову ложку охолоджених смажених печериць, загорнути у вигляді конверта та обсмажити млинці на гарячій олії. До столу подавати із вершковим маслом.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Томатний суп із запечених помідорів»
Головні новини України – ТУТ.