Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Млинці з грибами»

Рецепт дня: «Млинці з грибами»

У традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Млинці з грибами». Страва складається з тонких млинців, начинених грибами, часто з додаванням цибулі та інших інгредієнтів, зазвичай обсмажених або запечених. Їх можна готувати з різними видами грибів.

Млинці з грибами можуть бути як самостійною стравою, так і частиною комплексного обіду або вечері. Їх подають і до святкового столу, і беруть із собою на пікніки, і просто готують як невеличкий перекус.

«Млинці з грибами» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Шампіньйони – 400 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 8-10 ст.л.
  • Молоко 2,5% – 100 г
  • Олія – 1 ст.л.
  • Велика цибулина – 1 шт.
  • Сіль, спеції – за смаком

Рецепт дня: «Млинці з грибами»

Спосіб приготування

1. Тісто на млинці: збити яйця з молоком, олією (1 ст. л.), сіллю та цукром потім додаємо борошно і добре все перемішуємо.

2. Випікати млинці на гарячій пательні.

3. Цибулю дрібно порізати, підсмажити до золотистого кольору, додати заморожені печериці і обсмажувати 7—10 хв.

4. Потім у кожен млинець покласти 1 столову ложку охолоджених смажених печериць, загорнути у вигляді конверта та обсмажити млинці на гарячій олії. До столу подавати із вершковим маслом.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Томатний суп із запечених помідорів»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо