Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: Молода картопля на сковороді «Перлинки»

Рецепт дня: Молода картопля на сковороді «Перлинки»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву Молода картопля на сковороді «Перлинки». Це оновлена версія вареної молодої картоплі, але все готується на пательні.

Молода картопля на сковороді «Перлинки» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Картопля молода – 1 кг
  • Масло вершкове – 100 г
  • Вода – 200 мл
  • Зубчики часнику – 4 шт.
  • Копчена паприка – 10 г
  • Суміш перців – 3 г
  • Сушений чебрець – 3 г
  • Приправа карі – 2 г
  • Сіль – 5 г
  • Кріп, гілочка – для прикрашання

Молода картопля на сковороді «Перлинки»

Спосіб приготування

1. Молоду картоплю почистити та помити.

2. У каструлю з високими бортами (краще чавунну) викласти картоплю, налити воду.

3. Накрити каструлю кришкою і готувати 15-20 хвилин на середньому вогні, періодично струшуючи сковороду. Додати вершкове масло і перемішати. Добре посолити і поперчити, додати паприку та чебрець.

4. Готувати, періодично струшуючи сковороду.

5. Тим часом часник почистити, розчавити зубчики ножем і подрібнити. Нарізати зелень.

6. Додати до картоплі, обережно перемішати. Готувати 1-2 хвилини.

7.Подавати або у сковороді, або розкласти по тарілках.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: салат «Копійочка»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо