В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву Молода картопля на сковороді «Перлинки». Це оновлена версія вареної молодої картоплі, але все готується на пательні.
Молода картопля на сковороді «Перлинки» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Картопля молода – 1 кг
- Масло вершкове – 100 г
- Вода – 200 мл
- Зубчики часнику – 4 шт.
- Копчена паприка – 10 г
- Суміш перців – 3 г
- Сушений чебрець – 3 г
- Приправа карі – 2 г
- Сіль – 5 г
- Кріп, гілочка – для прикрашання
Спосіб приготування
1. Молоду картоплю почистити та помити.
2. У каструлю з високими бортами (краще чавунну) викласти картоплю, налити воду.
3. Накрити каструлю кришкою і готувати 15-20 хвилин на середньому вогні, періодично струшуючи сковороду. Додати вершкове масло і перемішати. Добре посолити і поперчити, додати паприку та чебрець.
4. Готувати, періодично струшуючи сковороду.
5. Тим часом часник почистити, розчавити зубчики ножем і подрібнити. Нарізати зелень.
6. Додати до картоплі, обережно перемішати. Готувати 1-2 хвилини.
7.Подавати або у сковороді, або розкласти по тарілках.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: салат «Копійочка»
Головні новини України – ТУТ.