Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Морква по-корейськи» – швидкий і соковитий салат за 5 хвилин

Рецепт дня: «Морква по-корейськи» – швидкий і соковитий салат за 5 хвилин

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Морква по-корейськи».

Хоча ця закуска має коріння у традиційній корейській кухні, вона виникла та набула популярності в середовищі радянських корейців (корьо-сарам). Замість традиційної корейської кімчі, вони стали використовувати моркву.

Приготувати цей салат в домашніх умовах дуже просто.

«Морква по-корейськи» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Морква велика  – 2 шт
  • Рисовий або яблучний оцет – 2 ст.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Кунжутна або соняшникова олія – 1 ст.л.;
  • Соєвий соус – 1 ст.л.
  • Часник – 1 збучик
  • Сіль – дрібка

Рецепт дня: «Морква по-корейськи» – швидкий і соковитий салат за 5 хвилин

Спосіб приготування

1. Моркву очистити на нарізати соломкою.

2. Часник подрібнити.

3. У великій мисці змішати всі ароматні інгредієнти (рисовий оцет, цукор, кунжутну олію, соєвий соус, часник і сіль) разом.

4. Перемішати до розчинення цукру і солі. Додати в цю суміш нарізану соломкою моркву, перемішати.

5. Накрити плівкою або тарілкою і відправити принамйні на 30 хвилин в холодильник.

6. Коли морква замаринується, додати кунжут.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Чанахі» – оригінальна грузинська страва

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо