Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Овочевий крем-суп»

Рецепт дня: «Овочевий крем-суп»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Овочевий крем-суп».

Це перша страва, яка готується з подрібнених до стану пюре овочів (таких як картопля, морква, цибуля, помідори), бульйону або води, плавленого сиру та спецій.

Він ситний та корисний. Страву можна подавати із зеленню та грінками з білого хліба.

«Овочевий крем-суп» – рецепт приготування

Інгредієнти:

  • картопля – 350 г
  • морква – 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • помідори свіжі – 200 г
  • сирок плавлений – 90 г
  • вершкове масло – 50 г
  • сіль – до смаку
  • прованські трави та копчена паприка – до смаку
  • зелень та грінки з білого хліба – для подачі

Рецепт дня: «Овочевий крем-суп»

Спосіб приготування

1. Промийте всі овочі та очистіть від шкірки, де це необхідно. Картоплю наріжте кубиком середнього розміру, цибулю та моркву – дрібним кубиком.

2. У велику каструлю з картоплею, морквою та цибулею налийте води так, щоб вона лише покривала овочі та поставте на вогонь. Після закипання додайте солі та закрийте кришкою, варіть так протягом 10-15 хвилин.

3. Доки овочі готуються, наріжте помідори на шматочки невеликого розміру.

4. Щойно картопля звариться, додайте в каструлю помідори та продовжуйте готувати ще 10 хвилин.

5. Через 10 хвилин додайте до супу сушені трави та паприку.

6. Зніміть каструлю з вогню та подрібніть суп за допомогою заглибного блендера до однорідності.

7. Знову поверніть каструлю плиту та ввімкніть мінімальний вогонь. Додайте вершкове масло та шматочками нарізаний плавлений сир, перемішуйте до повного розчинення сиру. Якщо суп вам здається занадто густим, можете додати кип’ятку.

8. Спробуйте крем-супу на сіль та дайте страві ще раз закипіти (будьте дуже обережні).

9. При подачі додайте до супу грінки та нарізану свіжу зелень.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Суп з сочевицею» – пікантна страва

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо