Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Овочевий суп в мультиварці»

Рецепт дня: «Овочевий суп в мультиварці»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву: «Овочевий суп в мультиварці». Овочевий суп — це завжди смачно та ароматно, а приготування в мультиварці ще й пришвидшує процес.

Це смачна та корисна перша страва, яку легко приготувати. Вона містить різні овочі, які додають вітаміни та мінерали. А курятина додає насиченого, ароматного смаку.

 «Овочевий суп в мультиварці» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Картопля – 1 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Куряче філе – 300 г
  • Оливкова олія – 50 мл
  • Кабачок – 1 шт.
  • Цвітна капуста – 200-300 г
  • Вода – 1 літр
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сушени часник – 1 ч.л.

Рецепт дня: «Овочевий суп в мультиварці»

Спосіб приготування

1. На дно чаші мультиварки покладемо нарізану кубиком картоплю.

2. Куряче філе миємо, прибираємо плівки та нарізаємо філе на дрібні шматочки. Викладаємо філе в чашу мультиварки поверх картоплі.

3. Кабачок чистимо від шкірки, нарізаємо тонкими півкільцями засипаємо в мультиварку. Якщо у вас молодий кабачок, можете не зрізати шкірку.

4. Висипаємо в чашу нарізану моркву. Що стосується саме морквини, то для цього рецепта абсолютно не принципово як саме ви її наріжете. Тому, подрібнюйте моркву так, як вам більше подобається: кубиком, кільцями, півкільцями або соломкою. Якщо хочете, можете взагалі натерти її на терці.

5. Солимо наші овочі та додаємо чорний мелений перець і сушений часник. Також ви можете використовувати будь-які спеції та трави, які вам подобаються.

6. Наливаємо в чашу трохи оливкової олії. Цей крок рецепта не є обов’язковим, тому ви можете бо замінити оливкову олію рослинною або навіть вершковим маслом, або і зовсім не додавати нічого.

7. Наливаємо в чашу воду, все перемішуємо і закриваємо кришку мультиварки. Готуємо суп протягом однієї години в режимі “Тушкування”.

8. Через 30 хвилин відкриваємо мультиварку і засипаємо в чашу цвітну капусту. Варимо суп ще 30 хвилин.

9.Готовий суп подаємо в гарячому вигляді з зеленню і хлібом.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Молода картопля на сковороді «Перлинки»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо