В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву: «Овочевий суп в мультиварці». Овочевий суп — це завжди смачно та ароматно, а приготування в мультиварці ще й пришвидшує процес.
Це смачна та корисна перша страва, яку легко приготувати. Вона містить різні овочі, які додають вітаміни та мінерали. А курятина додає насиченого, ароматного смаку.
«Овочевий суп в мультиварці» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Картопля – 1 кг
- Морква – 1 шт.
- Куряче філе – 300 г
- Оливкова олія – 50 мл
- Кабачок – 1 шт.
- Цвітна капуста – 200-300 г
- Вода – 1 літр
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сушени часник – 1 ч.л.
Спосіб приготування
1. На дно чаші мультиварки покладемо нарізану кубиком картоплю.
2. Куряче філе миємо, прибираємо плівки та нарізаємо філе на дрібні шматочки. Викладаємо філе в чашу мультиварки поверх картоплі.
3. Кабачок чистимо від шкірки, нарізаємо тонкими півкільцями засипаємо в мультиварку. Якщо у вас молодий кабачок, можете не зрізати шкірку.
4. Висипаємо в чашу нарізану моркву. Що стосується саме морквини, то для цього рецепта абсолютно не принципово як саме ви її наріжете. Тому, подрібнюйте моркву так, як вам більше подобається: кубиком, кільцями, півкільцями або соломкою. Якщо хочете, можете взагалі натерти її на терці.
5. Солимо наші овочі та додаємо чорний мелений перець і сушений часник. Також ви можете використовувати будь-які спеції та трави, які вам подобаються.
6. Наливаємо в чашу трохи оливкової олії. Цей крок рецепта не є обов’язковим, тому ви можете бо замінити оливкову олію рослинною або навіть вершковим маслом, або і зовсім не додавати нічого.
7. Наливаємо в чашу воду, все перемішуємо і закриваємо кришку мультиварки. Готуємо суп протягом однієї години в режимі “Тушкування”.
8. Через 30 хвилин відкриваємо мультиварку і засипаємо в чашу цвітну капусту. Варимо суп ще 30 хвилин.
9.Готовий суп подаємо в гарячому вигляді з зеленню і хлібом.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Молода картопля на сковороді «Перлинки»
Головні новини України – ТУТ.