В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Пельмені в сирному бульйоні».
Якщо звичайну воду перетворити на кремовий оксамитовий бульйон за допомогою плавленого сиру, можна отримати зігрівальну страву – пельмені в сирному бульйоні. Страва готується не довше 25-30 хвилин.
Окремо варити пельмені не потрібно. Їх треба покласти в дуже гарячий сирний бульйон, у ньому вони дійдуть до готовності.
«Пельмені в сирному бульйоні» – рецепт приготування
- Пельмені – 500 г
- Цибуля жовтра ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики
- Плавлений сир – 2 шт.
- Кетчуп – 3 г
- Сіль – 7 г
- Перець чорний мелений – 1 г
- Кріп, гілочка – 7 шт.
- Окріп – 1 л
Спосіб приготування
1. Дрібно нарізаємо цибульку та обсмажуємо в глибокій сковороді до м’якості.
Додаємо подрібнений часник та натерту моркву. Помішуючи, тушкуємо 5 -7 хв.
Далі додаємо кетчуп, рублену зелень, перемішуємо та доливаємо окріп.
Додаємо плавлений сирок, постійно помішуємо до розчинення сиру. Солимо та перчимо до смаку.
Доводимо до кипіння.
2. Додаємо пельмені. Все перемішуємо, вимикаємо вогонь та залишаємо на 30-40 хвилин настоятися і дати пельменям зваритися.
Смачного!
Рецепт від фудблогера bonappetit_by_k
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»