В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі сраву «Різдвяний салат з апельсинами, гранатом і горіхами».
Він легкий, соковитий та яскравий і є ідеальною святковою закускою. Страва поєднує цитрусову свіжість, кисло-солодкі нотки зерен та хрустку текстуру. Найкраще смакує із заправкою на основі оливкової олії, меду та гірчиці.
Салат стане чудовим варіантом для зимових свят.
«Різдвяний салат з апельсинами, гранатом і горіхами» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Апельсин – 1 шт.
- Гранат – половинка
- Фета – 80-100 г
- Волоські горіхи – 40 г
- Червона цибуля – чверть
- Салатний мікс – 150 г
Для заправки:
- Рослинна олія – 3 ст. л.
- Мед – 1 ч.л.
- Яблучний оцет -1 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 0,5 ч. л.
- сіль і перець – за смаком.

Спосіб приготування
1. Апельсин почистити й нарізати часточками.
2. Горіхи злегка обсмажити на сковорідці.
3. Цибулю нарізати тонкими кільцями, гранат розібрати на зерна.
4. Змішати листя салату, цибулю, апельсин і гранат.
5. Змішати інгредієнти для заправки, додати до салату. Перемішати.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Салат «Грибна галявина»
Головні новини України – ТУТ.





