В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Рублені котлети з курячого м’яса та цибулі». Вони на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко.
Для приготування страви не потрібна м’ясорубка. Їх можна готувати з різних видів м’яса – яловичини, курятини, свинини або навіть риби. Котлети можна смажити, запікати в духовці.
Подається страва з соусами, картоплею, іншими гарнірами.
«Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Куряче філе – 500 г
- Цибуля – 1 шт
- Часник – 2 зубчика
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 2 ст.л.
- Олія – кілька столових ложок для смаження
- Сіль і перець – за смаком

Спосіб приготування
1. Наріжте дрібно цибулю й часник. Для подрібнення, якщо є, можна застосувати блендер.
2. Куряче філе добре помити, прибрати плівку та шкірку, порізати на дрібні кубики.
3. М’ясо посолити і додати за смаком спеції.
4. Додайте до м’яса нарізану цибулю та часник.
5. Вбийте яйця до суміші. Посоліть і поперчіть за смаком. Змішайте все добре, щоб отримати однорідну масу.
6. Додаємо дві ложки борошна та формуємо котлети.
7. Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Викладаємо ложкою котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотаво-коричневої скоринки приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, залежно від розміру котлет.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Салат із запечених овочів» для ситної вечері
Головні новини України – ТУТ.





