В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Рибні рулети з овочами».
Це смачна, корисна та ефектна страва, де у ніжне рибне філе загортається шинка у вигляді рулетиків , які викладаються зверху на тушковані овочі.
Страва стане чудовим вибором для святкового столу або здорового повсякденного обіду, адже це джерело білка, вітамінів та Омега-3.
«Рибні рулети з овочами» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Філе риби – 600 г
- Шинка – 4 шматочки
- Суміш заморожених овочів – 400 г
- Олія – 4 ст.л.
- Томатне пюре (кетчуп) – ½ ст..л.
- Борошно – 2 ст.л.
- Кунжут – 2 ч.л.
- Часник – 3 зубка
- Сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування
1. Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет.
2. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору.
3. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через 5—7 хв. додати подрібнений часник, спеції, томатне пюре і тушкувати ще 5—7 хв.
4. Коли суміш готова зверху викласти рибні рулети, закрити кришку, і, на дуже помірному вогні залишити на 3—5 хв.
Ще новини України: Рецепт дня: «Тушкована квашена капуста з квасолею та грибами»
Головні новини України – ТУТ.





