Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Рибні рулети з овочами»

Рецепт дня: «Рибні рулети з овочами»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Рибні рулети з овочами».

Це смачна, корисна та ефектна страва, де у ніжне рибне філе загортається шинка у вигляді рулетиків , які викладаються зверху на тушковані овочі.

Страва стане чудовим вибором для святкового столу або здорового повсякденного обіду, адже це джерело білка, вітамінів та Омега-3.

«Рибні рулети з овочами» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Філе риби – 600 г
  • Шинка – 4 шматочки
  • Суміш заморожених овочів – 400 г
  • Олія – 4 ст.л.
  • Томатне пюре (кетчуп) – ½ ст..л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Кунжут – 2 ч.л.
  • Часник – 3 зубка
  • Сіль та перець – за смаком

Рецепт дня: «Рибні рулети з овочами»

Спосіб приготування

1. Філе розрізати на 8 шматочків повздовж, покласти 2 шматочки шинки і загорнути в рулет.

2. Рулети обсипати борошном, змішаним з кунжутом та сіллю і обсмажити на розігрітій олії до золотистого кольору.

3. Овочі, не розморожуючи, смажити на розігрітій олії, через 5—7 хв. додати подрібнений часник, спеції, томатне пюре і тушкувати ще 5—7 хв.

4. Коли суміш готова зверху викласти рибні рулети, закрити кришку, і, на дуже помірному вогні залишити на 3—5 хв.

Ще новини України: Рецепт дня: «Тушкована квашена капуста з квасолею та грибами»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо