В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат з буряка і оселедця». Знайоме поєднання оселедця та буряка вам точно сподобається.
Салат є простим у приготуванні та складається з доступних інгредієнтів.
Страва настільки смачнп, що її можна готувати щодня.
Салат з буряка і оселедця, але не «шуба» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Варені яйця – 3 шт.
- Філе оселедця – 2 шт.
- Червоний буряк – 2 шт.
- Червона цибуля – 1 шт.
- Сіль і цукор – за смаком
- Яблучний оцет – 1 ст.л.
- Петрушка – пучок
- Чорний елений перець – за смаком
- Олія – 3 ст.л.
Спосіб приготування
1. Наріжте варені яйця великими шматочками та покладіть у салатницю.
2. Додайте до яєць нарізані великими шматочками філе оселедця та варені буряки.
3. Червону цибулю замаринуйте з сіллю, цукром та яблучним оцтом. Після маринування відтисніть її та додайте до салату разом із подрібненою петрушкою.
4. Заправте салат олією, додайте сіль та перець за смаком. Ретельно перемішайте та подавайте до столу.
Смачного!
Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Тако з кабачків зі смачною начинкою» – страва для перекусу та пікніка
Головні новини України – ТУТ.