В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат з мівіни». Це швидко, просто та бюджетно. Він може бути чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері, або стати самостійною стравою для перекусу.
Основниим його інгредієнтом є вермішель швидкого приготування «Мівіна». Пропонуємо три варіанти приготування цієї страви.
«Салат з мівіни» – три цікаві варіанти приготування
Салат з мівіни та ковбаси
Інгредієнти
- вермішель швидкого приготування (мівіна) – 1 пачка
- варена ковбаса – 200 г
- курячі яйця – 3 шт.
- кукурудза – 1 банка
- майонез – 5-6 ст. л.
- петрушка – 1 пучок
- сіль, перець – до смаку
Спосіб приготування
1. Курячі яйця відваріть в киплячій воді круто. Потім перекладіть в холодну воду та очистіть шкаралупу.
2. Вермішель швидкого приготування подрібніть руками або за допомогою качалки. Залийте окропом, накрийте кришкою та залиште на 3-5 хвилин. Потім злийте зайву воду.
3. Наріжте яйця та варену ковбасу кубиками, а петрушку дрібно. Змішайте ці інгредієнти в салатниці, додайте кукурудзу, запарену вермішель та заправте майонезом. За бажанням посоліть та поперчіть.
Салат з мівіни та крабових паличок
Інгредієнти
- вермішель швидкого приготування – 2 пачки
- крабові палички – 250 г
- огірок – 1 шт.
- консервована кукурудза – 1 банка
- майонез – 3 ст. л.
- сіль, перець – до смаку
Спосіб приготування
1. Вермішель швидкого приготування залийте окропом, накрийте кришкою та залиште на 3-5 хвилин. Потім злийте зайву воду.
2. Наріжте крабові палички та огірок кубиками.
3. Змішайте консервовану кукурудзу, крабові палички, огірок та вермішель у салатниці. Заправте салат майонезом, додайте сіль та перець.
Хрусткий салат з мівіни – простий рецепт
Інгредієнти
- пекінська капуста – 1 шт. (середнього розміру)
- вермішель швидкого приготування – 2 пачки
- мигдалеві пластівці (пелюстки) – 100 г
- насіння очищене (соняшникове, гарбузове, льон та інше) – 5 ст. л.
- олія соняшникова або оливкова – 100 мл
- зелена цибуля – 1 пучок
- цукор – 3 ст. л.
- сіль – 1 ч. л.
- оцет 9% – 4 ст. л.
Спосіб приготування
1. Пекінську капусту та цибулю промийте, наріжте тоненько.
2. Підсмажте на сухій сковорідці декілька хвилин суміш з мигдалевих пластівців та насіння.
3. Вермішель швидкого приготування подрібніть руками або за допомогою качалки.
4. У салатниці змішайте пекінську капусту, цибулю та суміш з насіння.
5. Для заправки змішайте оцет з цукром, перемішуйте до розчинення цукру. Потім додайте сіль та олію, ще раз перемішайте та заправте салат.
6. Перед подачею салату до столу, додайте подрібнену вермішель. Додаємо її в останню чергу, щоб вона залишилась хрумкою.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Якою може бути відповідь росії на операцію «Павутина» – 4 сценарії від британського полковника Річарда Кемпа
Головні новини України – ТУТ.