Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Салат з мівіни» – три цікаві варіанти приготування

Рецепт дня: «Салат з мівіни» – три цікаві варіанти приготування

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат з мівіни». Це швидко, просто та бюджетно. Він може бути чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері, або стати самостійною стравою для перекусу.

Основниим його інгредієнтом є вермішель швидкого приготування «Мівіна». Пропонуємо три варіанти приготування цієї страви.

«Салат з мівіни» – три цікаві варіанти приготування

Салат з мівіни та ковбаси

Інгредієнти

  • вермішель швидкого приготування (мівіна) – 1 пачка
  • варена ковбаса – 200 г
  • курячі яйця – 3 шт.
  • кукурудза – 1 банка
  • майонез – 5-6 ст. л.
  • петрушка – 1 пучок
  • сіль, перець – до смаку

Спосіб приготування

1. Курячі яйця відваріть в киплячій воді круто. Потім перекладіть в холодну воду та очистіть шкаралупу.

2. Вермішель швидкого приготування подрібніть руками або за допомогою качалки. Залийте окропом, накрийте кришкою та залиште на 3-5 хвилин. Потім злийте зайву воду.

3. Наріжте яйця та варену ковбасу кубиками, а петрушку дрібно. Змішайте ці інгредієнти в салатниці, додайте кукурудзу, запарену вермішель та заправте майонезом. За бажанням посоліть та поперчіть.

Рецепт дня: «Салат з мівіни» - три цікаві варіанти приготування

Салат з мівіни та крабових паличок

Інгредієнти

  • вермішель швидкого приготування – 2 пачки
  • крабові палички – 250 г
  • огірок – 1 шт.
  • консервована кукурудза – 1 банка
  • майонез – 3 ст. л.
  • сіль, перець – до смаку

Спосіб приготування

1. Вермішель швидкого приготування залийте окропом, накрийте кришкою та залиште на 3-5 хвилин. Потім злийте зайву воду.

2. Наріжте крабові палички та огірок кубиками.

3. Змішайте консервовану кукурудзу, крабові палички, огірок та вермішель у салатниці. Заправте салат майонезом, додайте сіль та перець.

324845 photo new 960x380 0

Хрусткий салат з мівіни – простий рецепт

Інгредієнти

  • пекінська капуста –  1 шт. (середнього розміру)
  • вермішель швидкого приготування – 2 пачки
  • мигдалеві пластівці (пелюстки) – 100 г
  • насіння очищене (соняшникове, гарбузове, льон та інше) – 5 ст. л.
  • олія соняшникова або оливкова – 100 мл
  • зелена цибуля – 1 пучок
  • цукор – 3 ст. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • оцет 9% – 4 ст. л.

Спосіб приготування

1. Пекінську капусту та цибулю промийте, наріжте тоненько.

2. Підсмажте на сухій сковорідці декілька хвилин суміш з мигдалевих пластівців та насіння.

3. Вермішель швидкого приготування подрібніть руками або за допомогою качалки.

4. У салатниці змішайте пекінську капусту, цибулю та суміш з насіння.

5. Для заправки змішайте оцет з цукром, перемішуйте до розчинення цукру. Потім додайте сіль та олію, ще раз перемішайте та заправте салат.

6. Перед подачею салату до столу, додайте подрібнену вермішель. Додаємо її в останню чергу, щоб вона залишилась хрумкою.

324846 maxresdefault new 960x380 0

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Якою може бути відповідь росії на операцію «Павутина» – 4 сценарії від британського полковника Річарда Кемпа

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо