В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат з тунцем, рисом і кукурудзою».
Це поживна, ніжна та соковита страва, що поєднує білкову рибу, вуглеводний рис та солодку кукурудзу. Вона швидко готується, часто доповнюється яйцями, огірками та зеленню, і заправляється оливковою олією або майонезом, створюючи гармонійний смак.
Також це салат-конструктор, отже ви можете змінювати інгредієнти на свій розсуд.
«Салат з тунцем, рисом і кукурудзою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Рис – 100 г
- Тунець у власному соку – 180 г
- Консервована кукурудза – 150 г
- Яйце – 2 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Авокадо – 100 г
- Перець болгарський червоний – ½ шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за смаком
- Оливкова олія – за смаком

Спосіб приготування
1. Відваріть рис і яйця.
2. Наріжте кубиками огірок, перець, авокадо і яйця.
3. Тунець розламайте руками на великі шматочки.
4. Змішайте всі інгредієнти в салатнику. Посоліть, поперчіть.
5. Заправте салат олією і перемішайте. За бажанням салат можна прикрасити зеленню.
Смачного!
Можливо. вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Пісна підлива з грибів і томатів»
Головні новини України – ТУТ.





