В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат з виноградом і крабовими паличками».
Виноград – прекрасна основа для смачних салатів. Цей фрукт прекрасно поєднується майже з будь-якими продуктами і додає яскраву нотку в страву. Для салатів краще використовувати солодкі сорти винограду без кісточок, в ідеалі – кишмиш. Замість майонезу страву можна заправити йогуртом або сумішшю сметани з соєвим соусом.
«Салат з виноградом і крабовими паличками» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Виноград – 100 г.
- Крабові палички – 100 г.
- Консервована кукурудза – 100 г.
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування
1. Яйця відварити круто (10 хвилин) і відразу після варіння викласти в холодну воду.
2. Крабові палички нарізати тонкою соломкою, а яйця – кубиком.
3. З кукурудзи злити воду. З’єднати яйця з паличками і кукурудзою.
4. Виноград розрізати навпіл і видалити кісточки, якщо є. П
5. Перемішати з іншими інгредієнтами. Заправити майонезом і посолити за смаком.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Салат з буряка і оселедця, але не «шуба»
Головні новини України – ТУТ.