В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Салат зі свіжого гарбуза з капустою». Страва містить потрібну порцію вітамінів, адже користь гарбуза добре відома.
Цей овоч вважається королем осені не дарма, адже він додає смаку до багатьох страв. Гарбуз має ніжний і приємний смак, святково виглядає і чудово поєднується з м’ясом і овочами.
«Салат зі свіжого гарбуза з капустою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Капуста – 100 г.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- М’якоть гарбуза – 150 г.
- Солодке яблуко – 1 шт.
- Лимонний сік – за смаком.
- Олія.
- Сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування
1. Капусту тонко нашаткувати, перець нарізати соломкою.
2. Моркву і гарбуз натерти на крупній тертці.
3. Яблуко нарізати тонкими скибочками і скропити лимонним соком, щоб воно не потемніло.
4. Перемішати всі інгредієнти, заправити олією і спеціями за смаком.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом»
Головні новини України – ТУТ.