В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Смажена капуста з грибами». Її готують, обсмажуючи спочатку гриби та цибулю, а потім додаючи решту овочів.
Гриби з овочами тушкують на повільному вогні до готовності, додавши сіль, перець, спеції та, за бажанням, томатну пасту.
Для страви можна використовувати будь-які гриби, що є в наявності, особливо запашна страва вийде з лісовими подосиновиками та підберезниками.
Її можна подавати як гарнір або як самостійну страву.
«Смажена капуста з грибами» – рецепт приготування
Інгредієнти
- капуста – 400 г;
- гриби – 200 г;
- цибуля – 100 г;
- морква – 100 г;
- болгарський перець – 100 г;
- рослинна олія – 100 мл;
- спеції – за смаком.

Спосіб приготування
1. Наріжте всі овочі дрібною соломкою.
2. У розігріту сковороду покладіть гриби та цибулю, смажте, помішуючи протягом 10 хвилин.
3. Додайте капусту, решту овочів, тушкуйте ще 15 хвилин.
4. Додайте спеції.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Рулет «Баунті» – десерт без випічки
Головні новини України – ТУТ.





