Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня «Смажена капуста з грибами»

Рецепт дня «Смажена капуста з грибами»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Смажена капуста з грибами». Її готують, обсмажуючи спочатку гриби та цибулю, а потім додаючи решту овочів.

Гриби з овочами тушкують на повільному вогні до готовності, додавши сіль, перець, спеції та, за бажанням, томатну пасту.

Для страви можна використовувати будь-які гриби, що є в наявності, особливо запашна страва вийде з лісовими подосиновиками та підберезниками.

Її можна подавати як гарнір або як самостійну страву.

«Смажена капуста з грибами» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • капуста – 400 г;
  • гриби – 200 г;
  • цибуля – 100 г;
  •  морква – 100 г;
  • болгарський перець – 100 г;
  • рослинна олія – 100 мл;
  • спеції – за смаком.

Рецепт дня «Смажена капуста з грибами»

Спосіб приготування

1. Наріжте всі овочі дрібною соломкою.

2. У розігріту сковороду покладіть гриби та цибулю, смажте, помішуючи протягом 10 хвилин.

3. Додайте капусту, решту овочів, тушкуйте ще 15 хвилин.

4. Додайте спеції.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Рулет «Баунті» – десерт без випічки

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо