В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою».
Ця страва за рецептом українського шеф-кухаря стане справжнім відкриттям для вас, і вашої родини.
Вона підійде для тих хто не вживає м’яса, стане оптимальним варіантом вечері під час дієти чи низькокалорійного харчування, або під час посту.
«Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Цвітна капуста – 1 качан
- Сіль – 1 ч.л.
- Паприка – 1 ч.л.
- Мелений коріандр – 1 ч.л.
- Часник – 4 зубчики
- Олія – 6 ст.л.
- Сир пармезан – 80 г
- Сир моцарела – 160 г
Спосіб приготування
1. Капусту нарізаємо товщиною по 2 – 2,5 сантиметри. Ті шматочки, які не будуть схожі на стейк використовуємо також, вони вийдуть так само смачно.
2. В мисці поєднуємо подрібнений часник, спеції та олію. Змащуємо одну сторону капусти маринадом та паніруємо в тертому пармезані.
3. Викладаємо пармезаном на пергамент. Змащуємо другу сторону капусти маринадом та посипаємо тертою моцарелою.
4. Ставимо в розігріту духовку до 160 – 170 градусів та запікаємо 25 – 30 хвилин.
Смачного!
Страва за рецептом українського шеф-кухаря Миколи Люлька
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сирна запіканка з яблуками»