Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»

Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою».

Ця страва за рецептом українського шеф-кухаря стане справжнім відкриттям для вас, і вашої родини.

Вона підійде для тих хто не вживає м’яса, стане оптимальним варіантом вечері під час дієти чи низькокалорійного харчування, або під час посту.

«Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Цвітна капуста – 1 качан
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Мелений коріандр – 1 ч.л.
  • Часник – 4 зубчики
  • Олія – 6 ст.л.
  • Сир  пармезан – 80 г
  • Сир моцарела – 160 г

Рецепт дня: «Стейк з цвітної капусти під сирною скоринкою»

Спосіб приготування

1. Капусту нарізаємо товщиною по 2 – 2,5 сантиметри. Ті шматочки, які не будуть схожі на стейк використовуємо також, вони вийдуть так само смачно.

2. В мисці поєднуємо подрібнений часник, спеції та олію. Змащуємо одну сторону капусти маринадом та паніруємо в тертому пармезані.

3. Викладаємо пармезаном на пергамент. Змащуємо другу сторону капусти маринадом та посипаємо тертою моцарелою.

4. Ставимо в розігріту духовку до 160 – 170 градусів та запікаємо 25 – 30 хвилин.

Смачного!

Страва за рецептом українського шеф-кухаря Миколи Люлька

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Сирна запіканка з яблуками»

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо