В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом». Це ідеальний варіант обіду для всієї родини.
Така друга страва подобається майже всім. До того ж вона легко готується, а інгредієнти є майже на кожній кухні. Рецепт можна доповнювати на свій смак.
«Суп із вермішеллю та секретним інгредієнтом» – рецепт приготування
Інгредієнти
- курка – 400 г;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- картопля – 3 шт.;
- вермішель – 50 г;
- яйце – 1 шт.;
- соняшникова олія – 1 стол. л.;
- лавровий лист – 1 шт.;
- сіль, перець, спеції;
- зелень за смаком.
Спосіб приготування
1. Наріжте м’ясо порційними шматочками і викладіть у каструлю з водою, додайте лавровий лист. Закип’ятіть і через 5-10 хвилин варіння зніміть піну.
2. Картоплю почистіть і наріжте кубиком, додайте в каструлю і варіть усе разом ще 15 хвилин.
3. Цибулю та моркву наріжте дрібними кубиками. Обсмажте з гарячою олією до м’якості (5-7 хвилин). Додати та варити ще 5 хвилин.
4. Секретним інгредієнтом у цьому рецепті є яйце. Збовтайте його до однорідності. Коли картопля вже буде готова, влийте яйця в каструлю тонким струменем, постійно помішуючи воду. Вийде легка яєчна “павутинка”.
5. Готовий курячий суп із вермішеллю приправте сіллю, перцем та улюбленими спеціями, додайте зелень.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Цибульники класичні» – страва української кухні
Головні новини України – ТУТ.