Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Суп з квасолею та рибними консервами»

Рецепт дня: «Суп з квасолею та рибними консервами»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Суп з квасолею та рибними консервами».

Це рибний суп з додаванням квасолі, який може бути як пісним, так і з м’ясом чи іншими інгредієнтами. У результаті вийде легка, навариста, смачна страва.

«Суп з квасолею та рибними консервами» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Картопля – 3 шт.
  • Капуста білокачанна – 150 г
  • Цибулі ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Квасоля консервована – 200 г
  • Консерви рибні – 250 г
  • Томатна паста – 2 ст.л.
  • Вода – 2 л + 100 г
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка) – за смаком
  • Олія

Рецепт дня: «Суп з квасолею та рибними консервами»

Спосіб приготування

1. Картоплю, цибулю, моркву очистити та промити.

2. Картоплю нарізати на середні кубики, цибулю — на дрібні, моркву натерти на велику тертку, нарізати капусту соломкою.

3. З квасолі злити рідину.

4. У каструлю влити воду, довести до кипіння, викласти картоплю та варити 10 хвилин.

5. У сковороді з олією обсмажити цибулю, моркву до м’якості, додати томатну пасту, влити 100 г води і тушкувати 8-10 хвилин.

6. У каструлю до картоплі викласти квасолю, обсмажені овочі з томатом, капусту, перемішати і варити п’ять хвилин, потім додати рибні консерви, лавровий лист, посолити, поперчити, перемішати і готувати на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Зняти з вогню і дати настоятися супу 15 хвилин.

6. Посипати зеленню та подавати до столу.

Поради:

За бажанням у суп можна додати відварені, натерті на тертці буряки.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Хачапурі з сиром на сковороді» – приготування займе 10 хвилин

Головні новини України – ТУТ

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо