В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Суп з квасолею та рибними консервами».
Це рибний суп з додаванням квасолі, який може бути як пісним, так і з м’ясом чи іншими інгредієнтами. У результаті вийде легка, навариста, смачна страва.
«Суп з квасолею та рибними консервами» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Картопля – 3 шт.
- Капуста білокачанна – 150 г
- Цибулі ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Квасоля консервована – 200 г
- Консерви рибні – 250 г
- Томатна паста – 2 ст.л.
- Вода – 2 л + 100 г
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Зелень (кріп, петрушка) – за смаком
- Олія
Спосіб приготування
1. Картоплю, цибулю, моркву очистити та промити.
2. Картоплю нарізати на середні кубики, цибулю — на дрібні, моркву натерти на велику тертку, нарізати капусту соломкою.
3. З квасолі злити рідину.
4. У каструлю влити воду, довести до кипіння, викласти картоплю та варити 10 хвилин.
5. У сковороді з олією обсмажити цибулю, моркву до м’якості, додати томатну пасту, влити 100 г води і тушкувати 8-10 хвилин.
6. У каструлю до картоплі викласти квасолю, обсмажені овочі з томатом, капусту, перемішати і варити п’ять хвилин, потім додати рибні консерви, лавровий лист, посолити, поперчити, перемішати і готувати на повільному вогні ще 5-7 хвилин. Зняти з вогню і дати настоятися супу 15 хвилин.
6. Посипати зеленню та подавати до столу.
Поради:
За бажанням у суп можна додати відварені, натерті на тертці буряки.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Хачапурі з сиром на сковороді» – приготування займе 10 хвилин
Головні новини України – ТУТ