Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Суп з пельменями»

Рецепт дня: «Суп з пельменями»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Суп з пельменями». Не всі його готують через нетиповість рецепта і нерозуміння, як це зробити.

Це ситна та смачна страва, яка може бути як легким обідом, так і частиною більш обширної трапези.

«Суп з пельменями» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • вода – 2 л;
  • картопля – 2 шт. (великі);
  • пельмені – 300 г;
  • морква – 1 шт.;
  • лук – 1 шт.;
  • рослинна олія – 1 ст. л.;
  • вершкове масло – 50 г;
  • зелень – маленький пучок;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рис (за бажанням) – 2-3 ст. л.

Рецепт дня: «Суп з пельменями»

Спосіб приготування

1. Спочатку готуємо інгредієнти – картоплю чистимо і ріжемо на довільні кубики, моркву натираємо, а цибулю подрібнюємо.

2. Для отримання овочевого бульйону варимо картоплю до готовності. Пінку знімаємо. На цьому етапі також додаємо рис, якщо хочемо готувати з ним.

3. В цей час моркву і цибулю обсмажуємо на рослинному маслі – це буде наша засмажка.

4. Коли картопля готова, додаємо в суп пельмені і варимо до спливання. Перевіряємо їх на готовність і додаємо засмажку і вершкове масло для смаку. Приправляємо спеціями і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

5. За бажанням можна готувати суп з пельменями без картоплі – просто не додавайте її.

6. Ця страва дуже гнучка, адже тільки пельмені тут – обов’язковий атрибут. Наприклад, можна зробити суп з пельменями і яйцем. Для цього їх відварюємо, ріжемо кубиком і додаємо в суп разом з засмажкою.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Тушковані овочі з грибами в сметанному соусі»

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу
Радіо