В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву «Тако з кабачків зі смачною начинкою». Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати, запікати, маринувати, фарширувати і робити рагу. Ще з кабачків вийде дуже смачна і корисна запіканка, солоний закусочний торт.
Тако – це традиційна страва мексиканської кухні, що представляє собою тортилью (кукурудзяну, пшеничну або кабачкову), складену навпіл чи згорнуту в рулет, з різноманітною начинкою.
«Тако з кабачків зі смачною начинкою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Кабачки
- Пармезан тертий
- Рисове борошно
- Масло
Начинка
- Філадельфія сир
- Помідори
- Лосось
- Оливкова олія
- Орегано
Спосіб приготування
1. Натріть кабачки, відіжміть сік, додайте борошно, пармезан, перемішайте. Тісто має бути густим. Розкачайте тісто маленькими кружечками.
2. Запікайте в духовці за допомогою решітки.
3. Після наповніть начинкою із сиру, лосося та помідорів.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Фаршировані кабачки» – приготування в духовці, мультиварці та на сковороді
Головні новини України – ТУТ.