В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонуємо вашій увазі страву Тарталетки «Сонечко».
Тарталетки – це супершвидкий перекус, а ще справді неймовірна святкова закуска. До них легко підібрати різноманітні начинки – від солодких до гострих і пікантних. Їх можна готувати з грибами, шпинатом або будь-якими іншими варіантами без м’яса.
Тарталетки «Сонечко» або як їх ще називають канапе, готуються швидко і легко, і мають незвичайний смак та оригінально виглядають.
Тарталетки «Сонечко» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Червона риба – 100 г
- Вершковий сир – 250 г
- Пісочні тарталетки -12 шт.
- Помідори чері
- Кріп, петрушка
- Маслини
- Майонез

Спосіб приготування
1. Нарізаємо невеликими шматочками рибу, один помідор. У миску викладаємо вершковий сир, додаємо нарізані шматочки риби, помідора та перемішуємо. Спробуйте на смак, можливо треба буде присолити і якщо густа маса додайте трохи майонезу. Нарізати дрібно кріп. Тарталетки наповнюємо готовою масою, посипаємо кропом.
2. Помідор розрізаємо на дві частини, викладаємо у тарталетку. Маслину розрізаємо навпіл, зрізаємо трохи з одного краю і прикладаємо до помідора.
3. Майонезом за допомогою зубочистки малюємо крапочки.
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: Тістечка «Картопля» — легкий та швидкий десерт
Головні новини України – ТУТ.





