Квартири у Дніпрі на Дім РІА

Рецепт дня: «Теплий салат з тушкованими грибами та морквою»

Рецепт дня: «Теплий салат з тушкованими грибами та морквою»

В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонумо вашій увазі страву «Теплий салат з тушкованими грибами та морквою».

Цей салат складається виключно з теплих інгредієнтів, тобто не містить свіжих овочів чи зелені. Але попри це страва виходить смачною і ніжною. В ній поєднуються досить ситні продукти. Завдяки їм можна подавати салат як повноцінну страву.

«Теплий салат з тушкованими грибами та морквою» – рецепт приготування

Інгредієнти

  • Цибуля – 1 головка
  • Морква – 2 шт.
  • Гриби – 6-8 шт.
  • Зелений горошок – 1 банка (консервований)
  • Сметана – 2-3 ст.л.
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком

Рецепт дня:  «Теплий салат з тушкованими грибами та морквою»

Спосіб приготування

1. Відварити моркву. Цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Гриби також нарізати кубиками середнього розміру.

2. Відварену моркву, що остигнула, почистити, нарізати невеликими кубиками.

3. Розігріти сковороду з олією. Обсмажити цибулю на середньому вогні до м’якості 10-15 хвилин. Додати в сковорідку гриби. Обсмажувати гриби із цибулею приблизно 10-15 хвилин.

4. Моркву та гриби з цибулею з’єднати у салатнику. Посолити та додати 2-3 столові ложки сметани.

5. Злити воду з банки із зеленим горошком і додати його в салатник. Все перемішати.

Смачного!

Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Смажена гречка з овочами» – незвичайний гарнір

Головні новини України – ТУТ.

Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу