В традиційній рубриці «Рецепт дня» пропонумо вашій увазі страву «Теплий салат з тушкованими грибами та морквою».
Цей салат складається виключно з теплих інгредієнтів, тобто не містить свіжих овочів чи зелені. Але попри це страва виходить смачною і ніжною. В ній поєднуються досить ситні продукти. Завдяки їм можна подавати салат як повноцінну страву.
«Теплий салат з тушкованими грибами та морквою» – рецепт приготування
Інгредієнти
- Цибуля – 1 головка
- Морква – 2 шт.
- Гриби – 6-8 шт.
- Зелений горошок – 1 банка (консервований)
- Сметана – 2-3 ст.л.
- Рослинна олія – 1 ст.л.
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування
1. Відварити моркву. Цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Гриби також нарізати кубиками середнього розміру.
2. Відварену моркву, що остигнула, почистити, нарізати невеликими кубиками.
3. Розігріти сковороду з олією. Обсмажити цибулю на середньому вогні до м’якості 10-15 хвилин. Додати в сковорідку гриби. Обсмажувати гриби із цибулею приблизно 10-15 хвилин.
4. Моркву та гриби з цибулею з’єднати у салатнику. Посолити та додати 2-3 столові ложки сметани.
5. Злити воду з банки із зеленим горошком і додати його в салатник. Все перемішати.
Смачного!
Можливо, вам також буде цікаво: Рецепт дня: «Смажена гречка з овочами» – незвичайний гарнір
Головні новини України – ТУТ.